Ta ett snabblån på StrandiaFinans!

Välj hur mycket du vill låna och löptid – sen är det bara att skicka ansökan!

Ansök om upp till 12 000 kr

Tre enkla steg för att få lån

Välj ditt önskade belopp

Fyll i vårt enkla formulär

Ta emot dina pengar

Hos oss på StrandiaFinans kan du ta ett enkelt snabblån på upp till 12 000 kronor och få pengarna utbetalade direkt. Processen är smidig och du behöver bara fylla i vårt formulär för att snabbt få besked om din låneansökan har blivit beviljad eller inte. När du fått godkänt på din låneansökan överförs pengarna direkt till ditt konto. Du kan känna dig trygg med att lösa oförutsedda kostnader med vår snabba låneprocess.

Så går det till att ta snabblån

Det är enklare än du kan tro att ansöka om ett lån hos oss. Men för att få låna en viss summa pengar ställer vi ett antal krav på dig, som att du ska ha en taxerad inkomst för de två senaste åren, ett mobilnummer, ett svenskt bankkonto samt en del annat. Något som är viktigt för oss är att det ska vara tryggt och säkert att ta ett lån, därför får du som ansöker om lånet inte ha skulder eller pågående ärenden hos kronofogden. Sedan är det vidare så att de belopp du beviljas beror på din kreditvärdighet. Du kan till exempel bli beviljad ett lägre belopp om du inte uppfyller de fastställda kraven. Du får besked direkt om du får lån eller inte och om din ansökan går igenom överförs pengarna direkt till ditt konto.

Ibland händer det att en låneansökan blir preliminärt beviljad. Med det menas att din ansökan har blivit mottagen i vårt system och att detta gjort en bedömning på uppgifter från kreditupplysningen vi gjort. Det som då återstår är att granska ansökan du skickat in manuellt, något som en handläggare hos oss gör. När detta har skett meddelar vi dig slutgiltigt huruvida du fått godkänt eller inte på din låneansökan. Ett besked kommer inom en bankdag från det att du skickat in din ansökan.

Gör en låneansökan hos oss

Om du får godkänt på din låneansökan kommer det en faktura till dig efter någon dag. Du väljer själv om du vill att denna ska skickas till din e-post eller hem i din brevlåda. Om du har tagit ett lån med delbetalningar kommer alla tre fakturor att skickas hem samtidigt. Kontakta oss om det är så att du tappat bort en faktura, så skickas en kopia.

Om du motsatsvis fått ett avslag på din ansökan kan detta bland annat bero på:

• Du har deklarerat för lite inkomst under 2016
• Ditt senaste lån är fortfarande obetalt
• Du har misskött dina tidigare lån hos oss

Avslaget på din låneansökan kan även bero på att du har för höga utgifter och en för låg inkomst. Det är viktigt för oss att du som tar lån har möjlighet att leva på den summa pengar du har kvar i månaden efter att du betalat av på ditt snabblån. Om du har skuldsaldo eller betalningsföreläggande liggandes hos kronofogden är detta något som gör att du inte lever upp till de krav vi ställer på dig.

Hos oss kan du endast ha ett lån i taget och önskar du låna ett högre belopp krävs det att du först återbetalar det lån du har för närvarande. Det går alltså inte att ha flera lån i taget.

Ansök i dag och få besked direkt efter din ansökan skickats in. Vi registrerar inte lånet hos UC och det är helt anonymt att ta ett smidigt och enkelt snabblån hos oss på StrandiaFinans.