Hur tar man sms-lån hos StrandiaFinans?

Hos StrandiaFinans kan du låna upp till 12 000 kronor på ett enkelt och problemfritt sätt. Vår process är snabb och du kan med enkelhet identifiera dig med mobilt bank, din bankdosa, personlig kod eller en kopia på din ID-handling. Hos oss får du alltid ett svar snabbt och vi hjälper dig gärna med att lösa dina oförutsedda utgifter.

Så här lånar du enkelt hos oss:

Fyll i vårt formulär

Du fyller snabbt och enkelt i vårt formulär.

Du får besked direkt

Vi ger dig direkt ett förhandsbesked om ditt lån.

Få pengarna på kontot

Vi överför pengarna direkt till ditt konto

Enkel identifiering

Hur identifierar du dig?

Vid ansökan kan du välja att identifiera dig med mobilt bank-id, inloggning via dosa, personlig kod, kopia på id-handling eller genom att brev hem. Väljer du att logga in via din bank tar det inte mer än någon minut att bli identifierad.

Hur betala jag tillbaka lånet?

Någon dag efter du har fått ditt lån utbetalt skickar vi dig en faktura. I ansökan kan du välja om du vill att fakturan ska komma till din e-postadres eller hem till dig i fysisk form.

Har du tagit ett lån med delbetalningar så kommer vi att skicka dig alla tre fakturor samtidigt, du får då själv hålla reda på när fakturorna ska betalas. Har du tappat bort någon faktura så får du gärna kontakta oss så skickar vi dig en kopia.

Inbetalningsuppgifter finns på fakturan och du betalar till vår faktureringspartner Avida Finans. På fakturan finns det OCR-nummer (även kallat referensnummer), belopp och bankgiro. Se till att du betalar din faktura i tid för att undvika extra kostnader.

Konsekvenser för sen betalning

Om du inte betalar din faktura på 30 dagar kommer din skuld att öka med påminnelseavgift på 60 kr, förseningsavgift på 125 kr, inkassoavgift på 180 kr, kostnader för kronofogden 680 kr. Din skuld har nu ökat totalt 1 045 kr, och det är så klart helt onödigt! När skulden har kommit till inkasso tillkommer det även en dröjsmålsränta på 36 % på fakturans originalbelopp. Ett lån på t.ex 3 000 kr kostar då cirka 1 176 kr per år i bara dröjsmålsränta. Så genom att inte betala din skuld så växer den snabbt samt att du eventuellt har fått en betalningsanmärkning som kan göra det svårt för dig i framtiden att skaffa bostad, köpa saker, få bankkonto eller kort.