Förläng löptiden på ditt smslån

Ibland går det inte som planerat och man kan du behöva skjuta på förfallodatumet. Vi erbjuder dig att förlänga löptiden mot en utökad räntekostnad.

När ska jag förlänga mitt snabblån?

Vi ser gärna att du följer den betalningsplan som är förutbestämt men tyvärr går det inte alltid. Om du vet med dig att du kan betala efter att lånet har blivit förlängt är det en god idé att förlänga ditt lån.

Hur länge kan jag förlänga mitt lån?

Hos oss kan du förlänga ditt lån i åtta, femton eller trettio dagar. Du kan maximalt förlänga ditt lån totalt i 60 dagar. Om du gör en förlängning efter ditt lån har förlängts med 60 dagar ifrån ursprungsdatumet kommer betalningen att gå till att amortera din skuld. När du förlänger ditt lån förlängs samtliga av dina fakturor med de antal dagar du har betalt för.

Hur går jag tillväga?

Du kan ansöka om att förlänga ditt lån genom länken nedan
Ansök om förlängning

För att bli beviljad en förlängning måste ditt lån uppfylla nedan krav

Efter vi har behandlat din ansökan om förlängning och du har fått ett positivt beslut skickar vi dig kostnaden för förlängning och inbetalningsuppgifter. När du har gjort inbetalningen till oss skjuts dina fakturor framåt. Om betalningen kommer in för sent amorteras beloppet istället för att förlänga kredittiden.

Du betalar sedan på originalfakturan eller på de uppgifter som återfinns på mina sidor